Er du norsk så er du simpelthen nødt til å nyte vinteren. Uansett om du liker snøen eller ei, må vi finne oss i at slik er været her vi bor i Norden. Da er det greit å bare bite i det sure eplet og lære seg litt om hvordan en kan nyte vinteren.

Alternativer til ski og aking

I Norge er ski og aking de desidert mest populære aktivitetene. Det er derfor ingen overraskelse at de fleste aktiviteter stammer fra disse. Leter du derimot etter en unik vinteraktiviteter, bør du være ganske så kreativ. Kanskje kan du modifisere ski og aking noe for et litt artigere resultat? Eller prøve noe helt annet? Et godt tips kan være å anskaffe seg et par miniski. Ikke bare er de mindre, stødige og går raskere enn vanlige ski, men de er også enklere å hoppe med. Da kan du lage et stort hopp midt i akebakken. Prøv akebrettet også for et skikkelig adrenalinrush på hoppet ditt.

Ta på deg trugene!

Et typisk norsk redskap for å bevege seg i snøen er trugene. Disse spesiallagde skoene for dyp snø er derimot kun et redskap vi brukte før i tiden. Nå om dagen sitter de fleste inne når snøen er så dyp, inntil den er måkt bort. Det kan du derimot endre på! Det er først når snøen virkelig har kommet med stormen at det er gøy å bevege seg ut i villmarka. Ta på deg trugene for en god treningsøkt og en spennende befaring ute i fersk snø. Det vil være en unik vinteraktivitet som du garantert vil sette stor pris på.

Prøv skytetrening for en variasjon!

Sist men ikke minst kan du også prøve deg på skytetrening om vinteren. Det er nok en disiplin som er mye mer populær om sommeren, men hvorfor ikke komme seg ut i den friske lufta og skyte litt? I denne aktiviteten kan du se røyken stå ut av pistolen mens du skyter på blinken!