Fysisk aktivitet er viktig for en sunn livsstil. Dessverre kan det ha uønskede bivirkninger som idrettsskader i form av tennisalbue, nakkesmerter og andre plager. Opplever du smerter i forbindelse med idrett, er det heldigvis hjelp å få.

Behandling mot plager i muskler og ledd

Det er flere måter å behandle lidelser i muskel- og skjelettsystemet. De mest brukte er trolig fysioterapi, kiropraktikk, akupunktur, muskelterapi og manuellterapi. Felles for disse behandlingsmetodene er at terapeuten bruker hendene, og eventuelt nåler, i behandlingen.

Hvilken idrettsskade plager deg?

En rekke idretter innebærer statiske bevegelser. Dersom kroppen stadig utsettes for en monoton bevegelse, kan idrettsskader oppstå. Dette kan være flere lidelser slik som frozen shoulder, korsryggsmerter, nummen arm, tennisalbue, nakkesleng, prolaps, senebetennelse, spenningshodepine og smerter i ryggen. Opplever du plager som følge av din idrett, bør du oppsøke hjelp snarest mulig for å unngå at plagen forverres.

Hva kan vi behandle?

Vi er en tverrfaglig klinikk der ulike terapeuter tilbyr behandling innenfor sitt område. Det vi si at vi har alt under ett tak noe som innebærer at du får et skreddersydd behandlingstilbud. Dersom plagen tilsier det, kan du også få tilbudt tverrfaglig behandling. På denne siden kan du finne mer informasjon om idrettsskader.